Dětský rybářský kroužek zakončený testem k výdeji prvního rybářského lístku

16.11.2016 07:37

Máte doma dítko, které by chtělo chytat ryby, ale ještě nemá státní lístek? Nebo nemá nikoho z členů rodiny, kdo by rybařil? Nebo neví, jak na to? Bavilo by ho to, ale není si jistý?

Právě pro něj je tento kroužek určen. Kroužek začne 4. října a během zhruba dvou měsíců se vaše dítě naučí základy od poznávání ryb, nejmenší lovné míry, povolené způsoby rybolovu, hájení, povinnosti při lovu, až po základní dovednosti, jako je navázání háčku a podobně. Kroužek končí chvilku před vánocemi a bude zakončen testem, kde děti dostanou potvrzení o absolvování školení, a pod stromeček jim můžete dát jejich první rybářský lístek.

Vedoucí kroužku je Jiří Ouředníček, vedoucí rybářského obchodu a dlouholetý závodník.

 

Kdy: úterky 4.10., 18.10., 1.11., 15.11., 29.11., 13.12. 2016 od 16,00 do 18,00

Kde: Prodejna rybářských potřeb Black Bass, Slezská 44, Praha 2, Vinohrady

Jiří Ouředníček

Kontak:        420 721 816 366
                   ourednicek.jiri@email.cz
 

Několik let byl předseda SO LRU plavaná sekce feeder. Dlouhá léta chytal ligu plavaná a několikrát byl na bedně, chytal i ligu přívlač, na MiČR je vícemistr v družstvech. V přívlači získal titul mistr Prahy. Vyhrál v jednotlivcích čtyřboj plavaná – feeder- přívlač – moucha. První místo i v družstvech ve čtyřboji. Je členem výboru odboru sekce LRU feeder.

Několikrát reprezentoval Prahu na mezinárodních závodech Praha-Berlin-Waršava a Praha-Budapešť. Zůčastnil se vůbec prvního MS ve feederu jako reprezentant několikrát startoval na Mistrovství světa, Na MS ve feederu v Itálii 8.místo v družstvech. A je jedním ze zakladatelů feederové sekce u nás a dlouholetý propagátor toho rybolovného způsobu.

Spolupracuje s několika vedoucími rybářských kroužků, kde pořádají ukázky a přednášky na téma plavaná, feeder a přívlač. Publikuje na různých webech a do různých časopisů.

divize-2016-6

  • Zástupce předsedy ÚSMP SO  – sekce feeder
  • Jednatel MO ČRS Praha 8 – Kobylisy
  • Člen Rybářské Stráže
  • Aktivní ligový závodník LRU feeder, několikrát vítěz ligy v družstvech
  • Hlavní rozhodčí plavaná, feeder, přívlač

—————

Zpět